El Xef Pep Romany cuina un arròs melós de sépia, conill de corral i verdures de temporada

formatge-anyenc-de-la-taulaina-gandia
El Teuladí del Bairén, un formatge anyenc que vos encantarà
9 juny, 2021
Mostrar tot

El Xef Pep Romany cuina un arròs melós de sépia, conill de corral i verdures de temporada

Arròs de sépia i conill per Pep Romany

 

La recepta, ens conta el prestigiós xef, es tradicional de Dénia i la Marina, combina les proteínes de la sépia i el conill de corral amb tots els nutrients que ens aporten les llegums verdures y hortalices de temporada.
Al vore el video ens hem adonat que és una recepta que ens aporta coneixement sobre com cal tostar la carn, porquè crispejen les carxofes quan es frigen, que la tomaca ha de quasi desaparèixer al sofregit, el que és la melsa de la sépia.

Vos deixem el vídeo de la recepta per a que vejau com es fa aquest sabrós plat i vos apuntem que si la sépia te tinta la podeu deixar tal qual ens va passar a nosaltres aquest dissabte passat, canvia el color, però el plat està més sabrós.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *