El Teuladí del Bairén, un formatge anyenc que vos encantarà

Arròs de sépia i conill per Pep Romany
El Xef Pep Romany cuina un arròs melós de sépia, conill de corral i verdures de temporada
8 juny, 2021
Dinar al Nou Cavall Verd, la cuina de Miralles està més potent que mai
10 juny, 2021
Mostrar tot

El Teuladí del Bairén, un formatge anyenc que vos encantarà

formatge-anyenc-de-la-taulaina-gandia

Carles Bataller alimenta les vaques amb farratges de qualitat a l’hivern, a la primavera, quan eix l’herba, pasturen per la marjal fins al final de l’estiu. Les herbes i els farratges naturals li transmeten a la llet els nutrients que contenen, entre altres, omega 3, omega 6 i antioxidants naturals dotant al formatge de propietats singulars i saludables.

Els amants del formatge autòcton ja tenen una altra bona opció. De sabor suau, granulós al principi, es fa una agradable pasta quan es fon en la boca amb tocs de fruita seca i té una pessistència plaent.
Vàrem maridar el formatge amb un vi negre de Can Leandro d’Ontinyent i un blanc natural brisat i ecològic, el Albakar, de Planes de Cup de la Muntanya. M’agraden els dos, però els naturals són la meua passió, el brisat amb el formatge anyenc són una combinació perfecta.
Si teniu temps i ganes d’eixir visiteu la granja i feu un passeig i un tast.
També `podeu demanar el formatge a domicili.
Tel.- 635 26 68 16

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *