AGRICOLOGIA MARKET, DEL CAMP A LA TAULA. Una aposta pel sabor i el bon menjar

by | febr. 13, 2022 | La bona taula, Productors

FOTOS :ADOLF BOLUDA

Un dels avantatges dels aliments cultivats amb criteris sostenibles es el sabor i l’aroma que atresoren i aquests són el motor de la botiga que José Manuel Bisetto acaba d’obrir al mig del camp al ple de la vall del Girona.

La relació de Bisetto amb el conreu d’hortalisses i fruites ve de lluny, és un dels pioners de la Marina en conrear i vendre productes de la terra fets de manera sostenible. També va ser fundador de Ecoescoles, un projecte d’educació agroecològica i mediambiental, un treball que fa amb passió per què sap, diu, que la formació des de menudets és el que pot fer canviar la manera de pensar.

El conreu d’aliments de manera sostenible és sinònim de qualitat de vida i de qualitat en l’alimentació, gastronòmicament hi ha diferències evidents: “El sabor i l’aroma són incomparables, res a vore amb les fruites i verdures produïdes de manera industrial” “és un poc més car, però s’ho val. Alimentar-se bé és fonamental per al nostre benestar”

A més de les seues hortalisses en la tenda pots trobar molts productes d’elaboració artesanal de proximitat, com els pans de Mariulekas de Sanet i Negrals, vins naturals ecològics de la comarca, oli verge extra de la Marina, cafès, llegums, arròs, sucs, farines de qualitat, orxata eco o conserves vegetals de qualitat com patés i humus de VegaDénia o espècies vegetals més difícils de trobar com el nap japonès daikon o fongs com shitake o portobello acabats de collir.

En definitiva tot aliments saludables, accessibles i de qualitat, de productors de confiança.Són decisions a l’hora de fer la compra per a casa que al mateix temps que ens cuiden per dins impacten directament en el territori.

Dimecres de 15 a 19 h és quan es fa la venda directa i la botiga està ben sortida de tot, però també dilluns i divendres està obert i es pot comprar, ja que estan allí preparant les cistelles que serveixen a domicili.

Els dissabtes estan a Xaló a la tenda PlanetaEco

AGRICOLOGIA MARKET
Tel.- 623 45 71 43 – 615 39 82 38
www.planetaeco.bio
facebook:https://www.facebook.com/PlanetaEco.bio
instagram: https://www.instagram.com/planeta_eco/?hl=es

Camí Real – Benidoleig – Maps 38°48’14.4″N 0°01’36.9″W

Pin It on Pinterest