Sostenibilitat, ecologia i qualitat al camp. L’Hort de Neli a Pedreguer

by | set. 11, 2021 | La bona taula

La pregunta que ens fem molts a l’hora de comprar aliments ¿serà sa aquest aliment?
¿en la seua producció s’han seguit criteris de sostenibilitat?
És un debat obert entre productors i també entre consumidors de productes de qualitat.

Aquesta inquietud d’una bona part de la societat ha donat pas d’uns anys ençà a diverses iniciatives per tot arreu del territori.
Neli Miralles i Paco Pérez comparteixen aquesta manera de sentir i ho combinen amb un fort amor per la natura, tots dos motius els van portar a fer un projecte d’agricultura ecològica que duen endavant amb els tres fills, barrejant, és clar, ecologia, educació familiar i amor per la natura.
Si voleu verdura i hortalissa ecològica, aquest és el lloc indicat, però no espereu trobar una tenda enmig del camp, ací la cosa funciona diferent: vos ho colliu tot vosaltres fent un passeig per l’hort, trieu el que més vos agrade i al final del recorregut es pesa i es paga. Pots trobar alguna cosa millor? ¡Ja vos dic jo que no!

Les gallines es crien lliures pel bancal i com es veu, no deixen ni una herbeta

Una bona manera que els xiquets coneguen l’horta de primera mà


L’experiència és recomanable per totes les edats, però es fa especial passar l’estona amb els nanos, ells gaudeixen collint-se verdures i fruites, mirant i jugant amb les gallines i fent joies entre les plantes.
Tot és conreu ecològic certificat, a principis d’agost han plantat totes les hortalisses d’hivern, que no en són poques, més de 10, carxofes, colrave morades, remolatxa groga, col de cop… vos recomane un encisam mantegós que és una delícia. Ah i no vos perdeu els ous de les gallines que es crien pel camp, estan boníssims.
I és que lo millor de la vida està en saber divertir-se amb les coses petites.

L’HORT DE NELI
Partida la Xara, 30. Pedreguer
Tel.- 609 855 943

Pin It on Pinterest